London



Oxford Street är den mest trafikerade shoppingdistrikt som ligger i London. Vad du hitta där varierar: du kan gå till high fashion botiques och köpa Chanel eller Hermes. Om du vill köpa billigare kläder så du kan besöka butiker som Topshop, New Look och Primark. (Du kan hitta en klänning för £ 5-10 och skor under £ 20 i Primark ...) De andra bra shopping platser är Camden Town, Covent Garden och Soho. Glömma inte att besöka dessa varuhus: t.ex. Harrods och Marks & Spencer.

New York



Den största mode gatan i New York är Madison Avenue. Där du kan hitta många europeiska, amerikanska och japanska modedesigner butiker. Som du kan gissa, priserna på denna gata är mycket höga. Om du har inte så mycket pengar med dig, kan du gå till SoHo, som är en gata fashionabla stadsdel med många klädbutiker, restauranger, speciella butiker och gallerier.Världens största butik - Macy's - ligger också på Manhattan. (= 10 våningar av shopping!)

Tokyo



Du kan hitta något i Tokyo. Det är en bra stad för mode, elektronik och kosmetika. Shibuya är särskilt bra område för mode shopping. Om du letar efter elektroniska produkter bör du gå till Akihabara. Och det finns några trevliga varuhus i Ginza och Shinjuku. (Om du vetat inte, det finns många 100¥ butiker i Tokyo. Du kan hitta objekt med god kvalitet tmed billigt pris.)